Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Депардьє зізнався, що підробляв гей-проституцією

  • 960

На сторінках своєї нової автобіографічної книги «Так вийшло» (Ca s’est fait comme ça) 65-річний актор розповів про те, що займався проституцією.

Депардьє описав у своїх мемуарах, що йому, 10-річному, легко давали 15 років. І ще в підлітковому віці він зрозумів, що подобається чоловікам. Коли вони просили хлопчика про інтимні послуги - він вимагав у них взамін гроші.

Як зазначив Депардьє, актором він став також завдяки представникам гомосексуальних меншин. Агент, який шукав таланти для гей-театру, оплатив його навчання акторської майстерності, пише The Daily Mail.

У книзі він не приховав і той факт, що заодно обкрадав своїх клієнтів.

В юності актор займався не тільки дрібними крадіжками, але в 16 років провів кілька тижнів у в’язниці за звинуваченням у викраденні автомобіля.

Він також описав, як зі старшим напарником деякий час промишляв розкопкою могил в пошуках якихось цінних речей на продаж.

В автобіографії актор також розповів про свою дружину — актрису Елізабет Гіньо, яка була із заможної родини. Про своїх дітей — Жюлі і Гійоме, який помер в 2008 році. Є у Депардьє і ще діти від інших жінок, з якими він вже не пов’язував себе узами шлюбу, так як роль чоловіка і батька його вже не приваблювала.

Говорячи про свою дружбу з президентом Росії Володимиром Путіним, Депардьє написав, що саме «хуліганська» сторона його життя і привернула увагу президента РФ, з яким він веде активну переписку.

«Ми обидва могли б стати шпаною. Думаю, йому відразу ж сподобалася моя хуліганська сторона ... Як і в моєму випадку, за нього ніхто не дав би й ламаного гроша, коли йому було 15 років».

Перед виходом книги у своєму інтерв’ю тижневику Le Point Депардьє, розповідаючи про Путіна, також заявив: «Путін — він як я ... Він вельми досяг успіху, але ніхто не дав би за нього ні копійки, коли він був молодий. Для нього все могло б обернутися дуже погано в Ленінграді, де він народився і де міг би стати злочинцем. Так само, як я, я вам говорю!», — наводить його слова InoPreessa.



пропозиції партнерів
Новини