Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Росія відмовляється від завершення демаркації

  • 486

За словами українського прем'єра Арсенія Яценюка, українська сторона самостійно визначає лінію кордону з Росією в тих місцях, де не завершено демаркацію. Про це пише Українська правда.

«Делімітацію формально та юридично завершено. А демаркацію не завершено. Росія відмовляється від завершення демаркації», - заявив Яценюк після ознайомлення з облаштуванням держкордону біля пункту пропуску «Гоптівка» на Харківщині.

За його словами, там, де кордон не демарковано, Україна самостійно ставить знак. «Це називається процедура не демаркації, а позначення кордону», - наголосив Яценюк.

«Тепер мені зрозуміло, чому впродовж двох останніх десятиліть Росія завжди відмовлялася від демаркації кордону й фактичного створення кордону. Тому що наявність кордону між Україною та Росією означає те, що ми не єдиний народ, як каже Володимир Володимирович Путін, і ми не єдина країна, як вважає Кремль. Ми дуже різні. У вас, Володимир Володимирович, російський народ, а у нас - український народ. І незалежна держава повинна мати кордон, і цей кордон - запорука нашої безпеки та чітка вказівка - це наша територія, і ви на неї не зайдете», - заявив прем'єр.



пропозиції партнерів
Новини