Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Порошенко: Зустріч з Путіним не дала практичних результатів

  • 439

За словами Президента, під час зустрічі обидві сторони підтвердили, що Мінський протокол від 5 вересня та Мінський меморандум від 19 вересня - це «ключові документи, які мають визначати всі подальші дії», передає УНІАН.

«Поки що не вдалося досягти практичних результатів з газового питання. Але ми сподіваємось, що перед 21 жовтня, перед зустріччю в Брюсселі делегацій України, Росії та Європейської Комісії, ми знайдемо вирішення енергетичних питань», - заявив Порошенко у Мінську.

Президент України вкотре наголосив, що ключові елементи - це припинення вогню, практичні кроки з контролю над його дотриманням шляхом «моніторингу та верифікації припинення вогню з залученням ОБСЄ».

Читайте також: Порошенко розповів про три домовленості з Путіним

За його словами, разом із Путіним вони узгодили збільшення кількості безпілотних літальних апаратів, включаючи БПЛА з Німеччини та Франції на першому етапі та залучення інших країна на другому етапі під егідою ОБСЄ, йдеться в повідомленні.

«Ми погодились, що має бути залучено інше обладнання, включаючи відеокамери, супутникові системи, радари, що допоможе точно визначити винних у порушенні режиму припинення вогню», - сказав Порошенко.



пропозиції партнерів
Новини