Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

На Міністерство ЖКГ чекають реформи

  • 788

За словами віце-прем’єр-міністра, міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ України Володимира Гройсмана, його міністерство вже найближчим часом матиме нову структуру. Про це пише Дзеркало тижня.

Як повідомив міністр, нова структура передбачає, що люди і департаменти повинні взаємодіяти, працюючи під конкретні цілі та завдання, в оптимальній кількості і з оптимальними повноваженнями.

Щодо люстрації, то Гройсманзаявив, що «для того, щоб міняти систему, необхідно прибрати з влади носіїв старої системи». Як це було у мерії Вінниці в 2011 році, коли апарат був повністю розпущений і набраний заново на конкурсній основі.

Гройсман не виключає, що внаслідок такої чистки постраждають і сумлінні працівники, однак міркувати про люстрацію вже пізно - є закон, і його потрібно виконувати.

«Безумовно, це завдання не одного дня. І, прибравши лише чиновників Януковича, ми її не вирішимо, тому як, чого гріха таїти, і з новою владою прийшло досить багато таких же носіїв. Президент підписав закон, віддаючи собі в цьому звіт. І процес пішов», - сказав Гройсман.



пропозиції партнерів
Новини