Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Лавров: Ми не можемо втратити Україну

  • 762

За словами міністра закордонних справ Росії, українці і росіяни - близькі народи, які мають знайди вихід із кризи, передає ICTV.

«Ми не можемо втратити Україну, оскільки це не група осіб, які вчинили переворот і захопили владу, не ті нацисти, які продовжують марширувати в Києві та інших великих містах, вдаються до актів вандалізму, руйнують пам'ятники і оспівують гітлерівських поплічників, Україна для нас близький, братський народ, що має спільні з нами історичні, культурні, світоглядні та цивілізаційні коріння, не кажучи вже про мову і літературу», - заявив Лавров.

Він переконаний, що діалог між президентами двох країн підтверджує, що вихід з нинішньої кризи є, і росіяни допоможуть «українським братам домовитися про те, як їм облаштовувати свою країну».

«Будемо прикладати всіх зусиль щодо виконання досягнутих домовленостей, зокрема мінських, які почали виконуватися, а також тих, яких досягали за участю Росії, США та ЄС ще в квітні в Женеві, де українські колеги взяли на себе зобов'язання негайно розпочати загальнонаціональний всеосяжний відкритий і підзвітний діалог з конституційної реформи за участю всіх регіонів та політичних сил України», - наголосиввін.



пропозиції партнерів
Новини