Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Навколо російського підводного човна назріває міжнародний скандал

  • 1650

У водах Швеції тривають пошуки російського підводного човна, про можливу аварію якого стало відомо сьогодні вночі. Влада РФ спростовує будь-яку інформацію про крах човна, передає Новое время.

Сьогодні вночі стало відомо про те, що в районі Стокгольма, можливо, зазнає аварії російський підводний човен. Біля російського корабля також помічені голландські фрегат HNLMS Evertsen і корабель HNLMS Zeeland.

Також з'явилась інформація про те, що субмарина, яка звернулася за допомогою - це атомний підводний човен «Дмитро Донський», яка оснащена ракетним комплексом «Булава» з гіперзвуковими ядерними боєголовками.

У зв'язку з цим, з вечора п'ятниці 17 жовтня, шведські рятувальники проводять пошукові роботи в районі Стокгольмського архіпелагу.

У шведських ЗМІ повідомляється, що днями, на спеціальній частоті, яку використовує РФ в надзвичайних ситуаціях, був зафіксований російськомовний сигнал про катастрофу. Незважаючи на те, що згодом сигнал став дуже зашифрованим, вдалося встановити, що він виходив з точки в Стокгольмському архіпелазі і йшов в Калінінград.

Міністерство оборони РФ офіційно спростувало інформацію західних ЗМІ про російський підводний човен, що нібито зазнає нещастя в Балтійському морі.



пропозиції партнерів
Новини