Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Савченко піддається психіатричному впливу у російській психлікарні

  • 693

Про це вона сказала в ефірі БТБ.

Депутат Європарламенту від Німеччини Ребекка Хармс вважає обов’язковим під час слухань у суді над Надією Савченко присутність незалежних міжнародних представників.

Так вона прокоментувала лист депутатів Європарламенту, які звернулися до президента РФ Путіну минулої п’ятниці з проханням про звільнення Надії Савченко та інших українських в’язнів.

«І ми як представники міжнародного співтовариства повинні гарантувати присутність громадськості при слуханні «справи Савченко», – підкреслила вона.

«Справа Савченко» має бути оперативно розглянута. Сподіваюся, що наше звернення посприяє цьому. Я б очікувала, що Надія Савченко буде звільнена разом з іншими затриманими в рамках обміну полоненими в рамках мирних переговорів між Україною і Росією. Саме час повернути її в Україну, тому що зараз вона піддається впливу в Інституті судової психіатрії. І взагалі вся справа Савченко – те, як її доставили в Росію, те, що її звинувачують у вбивстві, те, що з нею роблять зараз в цьому інституті, – все це суперечить міжнародному праву», – сказала депутат.



пропозиції партнерів
Новини