Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Тисячі вірмен вимагали зміни влади

  • 399

Сьогодні у Єревані відбувся масовий мітинг за зміну державної влади, організований трьома партіями, які не входять у правлячу коаліцію.

Підтримати політиків партій «Процвітаюча Вірменія», «Вірменський національний конгрес» (ВНК) і «Спадщина» на площу Свободи прийшли, за різними даними, від 20 до 25 тисяч осіб.

«Вірменія може бути заснованою на західних цінностях правової демократичної країною навіть у рамках ЄАЕС. Однак домогтися успіхів країна може «тільки при легітимній владі», - заявив лідер ВНК, перший президент країни Левон Тер-Петросян.

Екс-міністр закордонних справ Вірменії Вардан Осканян заявив, що «якщо найближчим часом не відбудеться зміни влади, під загрозою опиниться навіть фізичне існування Вірменії». Спроби влади зробити вигляд, що в країні все нормально, ще більше ускладнюють становище.

На мітингу закликали боротися проти «злочинного режиму Саргсяна», гуртуватися навколо опозиції і посилити тиск на владу. Опозиція оголосила наміри провести позачергові вибори.

Опозиція Вірменії фактично оголосила, що почала безстроковий рух за зміну влади «доти, поки вони не зрозуміють, що їх час скінчився».



пропозиції партнерів
Новини