Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Порошенко доручив евакуювати всі держустанови з зони АТО

  • 481

Також Президент дав розпорядження протягом місяця припинити обслуговування банківських рахунків підприємств і населення на Донбасі, передає Цензор.НЕТ.

«Національному банку України вжити у місячний строк заходів щодо припинення обслуговування банками рахунків, у тому числі карткових, відкритих суб'єктам господарювання всіх форм власності та населенню на окремих територіях в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях», - йдеться в указі Президента.

Окрім цього глава держави доручив евакуювати всі держустанови та суди з зони бойових дій.

«Невідкладно вжити заходів для забезпечення переміщення органів та установ Державної кримінально-виконавчої служби України, засуджених та осіб, узятих під варту, з окремих територій в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях в інші регіони України... Вжити заходів щодо внесення у встановленому порядку пропозицій про переведення суддів з судів, розташованих на окремих територіях в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, в суди, розташовані на іншій території України».

Читайте також: Порошенко нагородив 238 військовослужбовців



пропозиції партнерів
Новини