Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

На Дніпропетровщині штрафуватимуть за номери «ПТН-ПНХ»

  • 549

У ДАІ розуміють бажання водіїв висловити свою громадянську позицію і просять розміщувати відповідні написи на склі або каркасі автомобіля, передає 0564.ua.

В області почалась перевірка, яка триватиме до 30 листопада. Інспектори будуть звертати особливу увагу на заклеєні номери і штрафувати водіїв, які дозволяють собі порушувати закон.

За словами ДАІвців, останнім часом все частіше водії заклеюють номери наклейками з різними написами, «зверненими до глави сусідньої держави». Станом на сьогодні в області зареєстровано більше тисячі машин з однаковими номерами.

«У Державтоінспекції розуміють настрої людей і їх бажання заявити про свою громадянську позицію. Однак просимо врахувати, що відповідно до законодавства номерний знак повинен бути легкодоступний, а не закритий іншими предметами. Тому ДАІ звертається з проханням до автовласників розміщувати відповідні написи на склі або каркасі транспортного засобу», - зазначає начальник Департаменту ДАІ.

Відповідно до законодавства України, за вказані порушення передбачено штраф у розмірі від 170 до 255 грн. За повторне вчинення порушення протягом року - штраф у розмірі від 255 до 510 грн або громадські роботи.

Читайте також: Автомобільні номери стануть більш європейськими



пропозиції партнерів
Новини