Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Жертви серед цивільних на Донбасі

  • 987

Під час арт-удару бойовиків у Донецьку загинули 12-річна дитина та жінка. А на Луганщині терористи обстрілюючи Станицю Луганську влучили з міномету в магазин з людьми. Четверо відвідувачів поранені, один із них важко

Росіяни та терористи готують масований штурм Донецького аеропорту. За інформацією РНБО зараз в цей район стягують нові сили ворога. Підсилені російською технікою, терористи ведуть масовані обстріли українських позицій на всіх напрямках, — каже речник РНБО Андрій Лисенко. За його словами за минулу добу під час обстрілів поранено п’ятеро військових. На щастя жоден український боєць не загинув.

Тим часом під обстріл терористів потрапив патруль ОБСЄ. Інцидент стався у Донецькій області. Спостерігачі моніторингової місії їхали між блокпостами української армії в районі селищ Кірово і Шуми, — йдеться у звіті ОБСЄ.

Один зі спостерігачів вийшов з броньованої машини і в цей час терористи вистрелили з гранатомета. Снаряд упав за 150 м від автомобіля. Після цього бойовики здійснили ще кілька пострілів. Обійшлося без постраждалих.



пропозиції партнерів
Новини