Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

На Майдані сьогодні пройде «Ніч пам'яті»

  • 434

Про це повідомила у своєму акаунті в соціальній мережі Facebook активістка Євромайдана, співачка Руслана Лижичко. За її словами, захід заплановано орієнтовно з 23.00 до 6.00.

«Програма вже є. Без імпровізацій звичайно не обійдеться. Зустрічаємося ввечері під Стелою. Беремо теплий чай і теплий одяг, — зазначила вона. — Сьогодні будемо говорити на найбільш важливі для України і всього світу теми. Не просто говорити, будемо радитися і приймати рішення. Соціальним консенсусом, або краще сказати суспільною згодою. Щоб події річної давності більше ніколи у нас не повторилися».

При цьому Руслана зазначила, що «жодного разу не анонсувала участь у «Ночі пам’яті» Бориса Акуніна та Андрія Макаревича».

Нагадаємо, 30 листопада 2013 року о 4 години ночі близько 300 співробітників «Беркута» почали штурм перебуваючих на Майдані Незалежності мітингувальників. В основному на Майдані до того часу залишалися студенти. Розгін був жорстким, силовики били людей ногами й кийками, били лежачих і переслідували розігнаних активістів навіть за межами Майдану.



пропозиції партнерів
Новини