Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Філатов: Вчора влада отримала холодний душ

  • 708

На думку депутата, таке голосування, яке вчора було в Раді - це ганьба для парламенту. Якщо таке буде повторюватись, позафракційні нардепи готові блокувати трибуну, передає LB.ua.

«Це було ганебне дійство. Гройсман закривав всім рот. Іллєнку взагалі два рази слово не дали. Це неподобство. Ми принципово заявили, що голосуємо за Полторака і Клімкіна, тому що вони порядні люди і по них голосування було окремо. А за уряд в пакеті голосувати - це ганьба», - сказав Борис Філатов.

Окрім того депутат незадоволений і внесенням кандидатур міністрів на посади.

«Напевно, можна було знайти в 45-мільйонній країні нормальних людей. Крім того, коли запрошували варягів, то робили з метою доступу до чогось - до технологій, до ресурсів. А тут ніхто не пояснив. Ось, хороші люди, все зроблять правильно. Якби Яресько могла завести в країну 15 млрд євро - це було б зрозуміло. А так просто сказали: хороші хлопці, давайте голосувати», - заявив Філатов.

Також він вважає, що з такою стратегією коаліція не досягне успіху.

«В цілому сьогодні влада отримала холодний душ. 223 голоси за рішення голосувати кабмінівський кадровий пакет без дискусії - це перший дзвіночок. У них конституційна коаліція. А не вийшло навіть звичайної. Якщо будуть далі так продовжувати працювати - будуть серйозні проблеми», - вважає нардеп.

Читайте також: Ярош погрожував Філатову



пропозиції партнерів
Новини