Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Турчинов: Кадирова необхідно оголосити в розшук

  • 699

На думку екс-спікера Верховної Ради кримінальні провадження треба відкрити як проти високопосадовців РФ, так і проти «пропутінської прислуги, яка, прислужуючи своєму господареві, підтримує вбивць і мародерів терористичних організацій «ЛНР» і «ДНР», передає Цензор.НЕТ.

«Відносно громадянина Росії Рамзана Кадирова необхідно негайно відкрити кримінальну справу за фактом погроз народним депутатам України та сприяння діяльності терористів на Сході нашої країни і оголосити його в міжнародний розшук», - заявив лідер фракції «Народний фронт» Олександр Турчинов.

За його словами, проти України на Сході серед російських військових злочинців «діють бойовики-кадирівці, які воюють проти нашої країни, вбивають і грабують українських громадян».

Турчинов виступає також за притягнення до кримінальної відповідальності кремлівських прихильників тероризму та їх «пропутінської прислуги».

«МЗС необхідно також посилити координацію зусиль з цивілізованими країнами світу, щодо активізації міжнародного розшуку та затримання посібників терористичних організацій у разі їх спроби перетину російського кордону» -наголосив Турчинов.

Нагадаємо, глава Чечні Рамзан Кадиров доручив своїм бойовикам викрасти трьох народних депутатів України. Про це він написав у своєму Instagram.



пропозиції партнерів
Новини