Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

СБУ вже розслідує заяви Кадирова

  • 459

Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом терористичних загроз глави Чечні Рамзана Кадирова на адресу народних депутатів України Юрія Берези, Андрія Левуса та Ігоря Мосійчука, передає УНІАН.

«Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом терористичних погроз на адресу народних депутатів України від громадянина Російської Федерації Рамзана Кадирова, а також посилила заходи безпеки щодо членів українського парламенту, на адресу яких пролунали погрози" - повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

А голова СБУ Валентин Наливайченко зазначив, що «терористичні загрози, від кого б вони не лунали, є злочином міжнародного характеру і зіткнуться з нашим рішучим опором».

За словами Наливайченка, загрози викрадення і вбивства є риторикою міжнародних терористів і повинні отримати також належну оцінку міжнародного співтовариства.

Нагадаємо, глава Чечні Рамзан Кадиров доручив своїм бойовикам викрасти трьох народних депутатів України. Про це він написав у своєму Instagram.

Читайте також: Турчинов: Кадирова необхідно оголосити в розшук



пропозиції партнерів
Новини