Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Сергій Лойко відмовився від посади у Мінінформації

  • 789

Разом з тим, американський журналіст просить не критикувати Міністерство раніше часу і дати йому шанс, передають Факти ICTV.

«Я дуже поважаю Юрія Стеця і вважаю його видатним українським політиком. Критикам його нового міністерства так скажу: «Дайте йому шанс. Він завжди все робить від чистого серця і не для себе». На жаль, сьогодні я не можу прийняти його щедрої пропозиції з суто технічної причини: у мене є своя робота, яку я не зраджу. Але із задоволенням допоможу консультаціями і порадами, якщо в них виникне необхідність», - написав Сергій Лойко у своєму Facebook.

За його словами, в Україні сьогодні багато талановитих і щирих журналістів. І в період війни критично важливо допомогти їм, створити нормальні умови для роботи та захистити їх від байдужості і свавілля чиновників.

«Слова і картинки правди, сказані і зняті журналістами, можуть врятувати тисячі життів по обидві сторони лінії фронту, і в кінцевому рахунку наблизити кінець війни. Саме цим, на мій погляд, і збирається зайнятися Юрій Стець», - вважає Сергій Лойко.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Лойкові запропонували посаду заступника міністра інформаційної політики.



пропозиції партнерів
Новини