Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

«Топаз» за ґратами до середини лютого

  • 1066

Київський районний суд Харкова також відмовив ув'язненому у клопотанні про надання особистої охорони в СІЗО і при конвоюванні, передає Вголос.

«Мені неприємно коментувати ситуацію, коли людина сама плутається у своїх свідченнях. На скільки я знаю, він журналістам спочатку розповів, що його затримали на кордоні, потім він після спілкування із захисниками почав говорити зовсім інше. Ми всі прекрасно розуміємо, що в кожного громадянина є право на захист, а лінію захисту я - представник прокуратури, не коментуватиму», – сказала прес-секретар харківської обласної прокуратури Віта Дубовик.

Адвокати «Топаза» обіцяють позиватись до суду проти СБУ.

«Ми можемо подати заяву про скоєння правопорушення, а також службового порушення співробітниками СБУ і звичайно заяви до суду будуть подані найближчим часом», – сказав адвокат.

У СБУ, в свою чергу, всі звинувачення відкидають.

«Це така їхня лінія захисту… Це все не відповідає дійсності. Зараз триває спільне розслідування щодо цього громадянина з Генеральною прокуратурою і Міністерством внутрішніх справ», – заявила речниця СБУ Олена Гітлянська.

Нагадаємо, співробітники СБУ затримали відомого антимайданівця «Топаза» на одному із прикордонних пунктів пропуску при спробі перетнути кордон України.



пропозиції партнерів
Новини