Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

На божевільного Паніна таки завели справу в Україні

  • 1232

Щодо російського актора Олексія Паніна проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні від 3 січня за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 110 КК України.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк, передає Обозреватель.

Паніну загрожує до п’яти років позбавлення волі за «посягання на територіальну цілісність і недоторканність України».

Читайте також: В Одесі поставили на місце російського актора Паніна

«Слідчим відділом УСБ України в Одеській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні від 03.01.2015 за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 110 КК України», — заявив Вовк.

«У ході досудового розслідування встановлено, що 12.08.2014 громадянин Російської Федерації, російський актор, Панін Олексій В’ячеславович, 10.09.1977 р., перебуваючи на території України в Автономній Республіці Крим, публічно висловлювався про те, що АР Крим є російською територію, а також про необхідність розширення її меж у м. Одеса», — пояснив він.

Уточнюється, що 12-го серпня минулого року Панін поширив в мережі Інтернет відеосюжет з відповідним зверненням, «чим робив публічні заклики до вчинення дій, спрямованих на зміну меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також поєднаних з розпалюванням національної і релігійної ворожнечі».



пропозиції партнерів
Новини