Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Бойовики обстріляли Попасну і Щастя, є загиблі

  • 590

За словами голови Луганської ОДА, за 25 січня і минулу ніч Попасна пережила близько 15 обстрілів з артилерії і Градів (кожен раз установки залпового вогню випускали від 15 до 60 снарядів).

«Стріляли з Первомайська, який окупований козаками так званого Всевеликого війська донського. Найбільше постраждав мікрорайон Черемушки, територія, прилегла до вагоноремонтному заводу, вулиці Гастелло, Першотравнева, Водопровідна», - повідомив Москаль, передає Новое время.

Снаряди влучали у багатоповерхівки, один влучив у загальноосвітню школу №1. Через обриви ліній електропередач і пошкодження газопроводу немає ні світла, ні тепла, ні води.

Внаслідок обстрілу загинули двоє жителів райцентру, ще двоє поранені.

Читайте також: Бойовики обстріляли сили АТО 115 разів

Триває і тривалий обстріл Щастя.

«Пряме попадання снарядів серйозно пошкоджено дві багатоповерхівки. Під час одного з обстрілів поранені двоє місцевих жителів - 55-річна жінка і 46-річний чоловік. Сьогодні близько 2:00 реактивні снаряди в черговий раз пошкодили центральний колектор біля лікарні. Місто, в якому з такою працею вчора відновили теплопостачання, знову залишається без тепла», - розповів Москаль.

Також глава ОДА зазначив, що катастрофічно не вистачає ремонтників, більшість з яких виїхали в безпечне місце.



пропозиції партнерів
Новини