Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

У Маріуполі не можуть впізнати тіло загиблої при обстрілі жінки

  • 893

Міліція просить про сприяння. Прикмети жінки: ріст 160-163 см, вік до 35 років, середньої статури, волосся темно-каштанове, ніс прямий, губи тонкі, обличчя овальне, у вухах дірки від сережок. Була одягнена в куртку синьо-чорного кольору, вовняний светр синьо-чорного кольору, брюки чорного кольору та зимові кросівки.

Поза тим усіх жертв суботньої атаки терористів впізнали. За даними міліції, родичам передали для поховання 15 тіл. В лікарнях міста перебуває 105 людей. З них 12 у важкому стані. Про це у своєму Facebook написав Міністр Внутрішніх справ Арсен Аваков.

А у постраждалому районі розбирають завали та шукають нове житло для сотень людей.

У обстріляному мікрорайоні встановили намет штабу допомоги постраждалим. Туди можна звернутися за теплими речами, їжею та обігрівом. Працює там і пункт психологічної допомоги.

Через обстріл «Градами» пошкоджено п’ятдесят п’ять багатоповерхівок, школи та дитсадки. Людям у яких помешкання зруйновані вщент, мерія обіцяє надати тимчасове житло.
Маріуполю завдано збитків на 100 мільйонів гривень. Втім це лише попередні підрахунки.

Нагадаємо, в суботу терористи з «Градів» поцілили у житловий район на східній околиці Маріуполя. Загинуло 30 людей. У Маріуполі оголосили два додаткових траурних дні. Сьогодні та завтра у місті приспустять прапори та скасують розважальні заходи.



пропозиції партнерів
Новини