Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Європейські санкції «розчарували» Росію

  • 590

У МЗС РФ заявили, що Євросоюз продовжує наполегливо слідувати курсом на подальше загострення і без того напружених відносин з Росією, передає Українська правда.

«Таке однобоке прочитання Брюсселем ситуації в українському конфлікті позбавляє його можливості виступати «неупередженим брокером», - переконані у зовнішньополітичному відомстві Росії.

Також МЗС дивує і та поспішність, з якою було прийнято вчора Радою ЄС у закордонних справах рішення. «Мабуть, боялися, що мінський процес ось-ось відновиться і може повторитися вересневий конфуз, коли санкції проти Росії були посилені на наступний після досягнення домовленостей день», - йдеться в заяві.

На думку російського зовнішньополітичного відомства, Рада (у закордонних справах) опинилася в чергове «заручником агресивної меншини, для якої українська криза - лише привід для нав'язування русофобських підходів і протидії нормальній співпраці між Росією і Євросоюзом».

МЗС РФ закликав ЄС «замислитися над безперспективністю санкційного протистояння, яке тільки шкодить народам і економікам країн».

Нагадаємо, вчора глави МЗС країн-членів Євросоюзу ухвалили рішення продовжити чинні санкції щодо Росії, не ставши вводити нові обмежувальні заходи



пропозиції партнерів
Новини