Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

«Доктор Пі» здійснив спробу самогубства у СІЗО

  • 965

Андрій Слюсарчук, відомий як «Доктор Пі», кілька днів тому здійснив спробу самогубства у СІЗО, прийнявши речовину невідомого походження та три дні був без свідомості, повідомляє Zaxid.Net.

Речник управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області Мирослав Демків розповів ZAXID.NET, що спробу отруєння він здійснив ще 31 січня в післяобідню пору у власній камері.

«На місце події прибув фельдшер, надав йому медичну допомогу, але, враховуючи те, що він перебував без свідомості, не реагував на зовнішні подразники, мав дуже низький тиск, його перевели у лікувальний заклад на території СІЗО», — повідомив речник обласної пенітенціарної служби.

Після реабілітаційних заходів стан засудженого вдалося стабілізувати. Однак до свідомості він не приходив, тому було прийнято рішення перевести його із території слідчого ізолятора у міську лікарню. Тому на наступний день після огляду лікаря-реаніматолога його перевели у лікарню за межі СІЗО, де він і досі перебуває під охороною.

Видання «Експрес», журналісти якого спілкувалися із працівниками відділення лікарні, де перебуває Слюсарчук, пише, що жодної реальної медичної допомоги засудженому не надавалось, комплексне обстеження — не проводилось.

«Доктора Пі» вже встигли вивезти із СІЗО і сьогодні вночі, перевдягнутим у військову форму, його мали вивезти у напрямку українсько-російського кордону, у зоні бойових дій. Для Слюсарчука його спільники приготували військову форму та два види шевронів — бійця української армії та «ополченця» «Новоросії». Вочевидь, після перетину останнього блокпосту ЗСУ Слюсарчука мали переодягти, щоб уникнути проблем із сепаратистами», — повідомляє «Експрес».

Втім речник управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області Мирослав Демків спростував інформацію про те, що Слюсарчук таким чином намагався втекти із слідчого ізолятора.

Нагадаємо, суд першої інстанції 14 лютого минулого року засудив Слюсарчука до 8 років ув’язнення, але він подав апеляцію. Апеляційний суд розглядає цю справу досі. Його адвокати подавали пропозиції, щоб його звільнити з-під варти. Але апеляційний суд залишив це рішення без змін.

Як відомо, слідство інкримінує Слюсарчуку причетність до смерті чотирьох людей. Він звинувачується в шахрайстві, а також незаконній лікарській діяльності, що призвела до тяжких тілесних ушкоджень і смерті.



пропозиції партнерів
Новини