Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Томенко прогнозує нові вибори до ВР вже у жовтні

  • 837

Депутат вважає, що якщо влада не почне діяти відповідально і професійно, можливі дочасні парламентські вибори вже у жовтні 2015 року, повідомляє його прес-служба.

«Ніхто навіть не буде сперечатися про те, що сьогодні вкрай необхідні кадрові зміни у керівництві Нацбанку. Історія з підвищенням цін на пальне, авіаперельоти тощо прямо пов’язані з відсутністю відповідних дій з боку Антимонопольного комітету, керівник якого досі не призначений. Так само в країні немає легітимної і дієвої Рахункової палати тощо. Мовчу про відсутність кадрових призначень на місцевому рівні через конфлікт між урядом і АП. Є області, де майже рік не має голів ОДА і практично всіх голів РДА», – наголосив Микола Томенко.

За його словами, якщо вже найближчим часом не буде змін, то країні скоро слід чекати на нові парламентські вибори.

«Зрозуміло, що все це – відповідальність і коаліції, і Верховної Ради загалом. Але не менша відповідальність уряду і команди президента. А тому якщо в системі прийняття державних рішень надалі нічого не зміниться в бік відповідальності і професіоналізму, ми приречені йти на дострокові парламентські вибори одночасно з місцевими у жовтні 2015 року», – вважає політик.



пропозиції партнерів
Новини