Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

У Києві п'яний суддя погрожував пістолетом співробітникові ДАІ (Відео)

  • 1519

Суддя Макарівського суду Києва погрожував співробітникові ДАІ пістолетом, коли той зупинив його в нетверезому вигляді за численні порушення ПДР. Про це розповів радника МВС України Антон Геращенко.

«Оберемко Владислав Алексанрович. Він поки ще суддя Макарівського районного суду Київської області. Але це ненадовго. Як зазвичай увечері, в минулу п’ятницю близько нуля годин він сів за кермо позашляховика BMW X5 після вживання алкогольних напоїв», — пише Геращенко.

У Шевченківському районі міста Києва інспектор ДАІ спробував зупинити чоловіка, але той ніяк не відреагував на вимогу. Після цього співробітниками була влаштована погоня, результатом якої стала зупинка машини з нетверезим водієм.

«Ця мерзота в суддівській мантії дістала свій зареєстрований пістолет Макарова, як потім з’ясувалося, це був пристрій для відстрілу гумових куль, і направив його на співробітника ДАІ зі словами: «Я тебе зараз пристрелю»», — зазначає Геращенко.

Незважаючи на це, співробітники ДАІ під загрозою застосування табельної зброї змогли переконати суддю вийти з автомобіля. Стосовно нього був оформлений протокол про водіння у п’яному вигляді і порушення ПДР.

Геращенко додав, що він звернувся до генерального прокурора України Віктора Шокіна з проханням порушити кримінальну справу стосовно Обременка за статтею 345 КК україни «Погроза застосування насильства або насильство проти працівника правоохоронного органу».



пропозиції партнерів
Новини