Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Точно відомо про 1 загиблого на шахті ім. Засядька

  • 391

У Донецькій ОДА повідомили, що українські рятувальники не можуть в’їхати на окуповану територію з власної ініціативи, передає Радіо Свобода.

«Наголошуємо, на 11:00 загиблих на шахті Засядька (Донецьк) – одна людина. Працює комісія. Більше інформації – за годину-півтори», – повідомляє прес-служба облдержадміністрації в Twitter.

Під час вибуху метану на шахті імені Засядька в Донецьку під землею перебували 230 гірників, наразі доля 32 із них невідома. Одна людина загинула. До опікового центру доправлено п’ятьох постраждалих, ще двох – до травматології, дев’ятьох – до клініки профзахворювань.

Проте, на територію шахти не допускають українських рятувальників.

«Рятувальники, які працюють на території, підконтрольній українській владі, готові у будь-який момент виїхати до Донецька для надання допомоги в порятунку гірників», – зазначив голова Донецької ОДА Олександр Клименко.

Нагадаємо, рано вранці на шахті ім. Засядька у Донецьку стався вибух. З'явилась інформація про 32 загиблих. Також про це повідомив спікер ВР Володимир Гройсман, згодом спростувавши цю інформацію.



пропозиції партнерів
Новини