Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Доповідь Нємцова про участь РФ у війні в Україні буде опублікована

  • 993

«Російські опозиційні активісти планують опублікувати важливі елементи доповіді з детальним описом військового втручання на Україні». Як повідомляє Хвиля.Нет, про це пише The Times.

Мова йде про доповідь, яку готував Борис Нємцов перед смертю, пояснює журналіст Нік Холдсуорт.

За даними газети, поліцейські, що розслідують вбивство Нємцова, вилучили комп’ютер, на жорсткому диску якого, як вважається, знаходиться єдиний примірник доповіді.

«Ілля Яшин, інший видний представник опозиції, сказав в інтерв’ю The Times, що докази, впорядковані Нємцовим, в тому числі подробиці, повідомлені батьками військовослужбовців російської армії, які загинули на українській території, поміщені на зберігання в надійне місце, і версія звіту буде опублікована», — йдеться в статті.

«Нємцов сказав мені, що починає роботу над доповіддю під назвою «Путін і війна», яка доведе, що російські сили були присутні в Україні і брали участь у сутичках з українськими силами», — сказав Яшин.

«Нємцов сказав мені, що планував поїхати в Іваново, а також що через місяць планував зібрати матеріал до доповіді, яку планувалося поширити великим тиражем», — додав Яшин.

«У мене є деякі ідеї щодо того, як зібрати шматки доповіді, але за кілька днів таке не зробиш», — зазначив він.

Адвокат Нємцова Вадим Прохоров теж сказав, що політик готувався викрити роль Росії в українському конфлікті.



пропозиції партнерів
Новини