Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Путін визнав, що планував анексію Криму

  • 1023

Телеканал «Россия-1» проанонсував у неділю, 8 березня, фільм Андрія Кондрашова під назвою «Шлях на Батьківщину». В інтерв'ю журналістові російський президент Володимир Путін розповів про те, як проводилась операція з анексії Криму, пише Deutsche Welle.

Володимир Путін визнав в інтерв’ю, що рано-вранці 23 лютого 2014 року заявив керівникам спецслужб і міноборони про те, що влада «змушена почати роботу з повернення Криму до складу Росії».

За словами російського лідера, першочергово керівникам спецслужб і міністерства оборони дали завдання «врятувати життя президента України», якому, як вважає Володимир Путін, загрожувало знищення.

«Ми приготувалися виймати його прямо з Донецька, суходолом, морем та з повітря. Це було між 22 та 23 (лютого), ми закінчили близько 7-ї години ранку», - пригадує Володимир Путін.

Нагадаємо, що у ніч з 26 на 27 лютого група добре озброєних осіб без розпізнавальних знаків захопила будівлю Верховною Ради та Ради міністрів Республіки Крим. Над будівлями підняли російські прапори.



пропозиції партнерів
Новини