Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Геращенко та Царьов підтвердили загибель сина Януковича

  • 1002

Інформацію про це в ефірі «Дождя» підтвердили радник глави МВС України Віктор Геращенко (редакція «Дождя», йдеться про Антона Геращенка) та екс-«регіонал» Олег Царьов.

«За офіційними каналами ця інформація не надходила, але я наводив довідки через тих людей, які знали Віктора Януковича-молодшого, і вони мають інформацію про це. Це дійсно так: Янукович-молодший відпочивав в районі озера Байкал. В цей час можна їздити по кризі. Йому, можна сказати, не пощастило. Судячи з інформації від тих людей, які вижили в цій трагедії, він потрапив на те місце, де старий лід межує з новим льодом. І там сталася ця трагедія», — цитує Геращенка Українська Правда.

Він додав, що машина почала провалюватися під лід, завалившись на бік.

«Це був Volkswagen Multivan. Чотири людини вискочили відразу, одного витягали з води, а Янукович був пристебнутий, і пішов з машиною на дно», — зазначив він.

У свою чергу колишній «регіонал» Царьов повідомив, що не контактує з Януковичем після подій на Майдані, але знає про трагедію від близьких до сім’ї екс-президента України.

«Я зідзвонився зі своїми друзями, які контактують з Януковичем, і вони мені підтвердили не надто радісну новину», — сказав він.



пропозиції партнерів
Новини