Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

У Горлівку та Іловайськ прибули 800 російських найманців

  • 566

В зону антитерористичної операції на Донбасі продовжують прибувати найманці з Росії. Про це повідомив заступник командувача антитерористичною операцією, полковник Валентин Федічев.

Як повідомляє офіційний сайт Донецької обладміністрації, в окупований Іловайськ прибутку 600 «бойових бурятів», а в Горлівку — 200 російських «козачків», інформує Лівий Берег.

Федічев повідомив, що 26 березня бойовики «ДНР», які дислокуються у Горлівці, провели показові військові навчання в районі Єнакієвого. На навчаннях використовувалася важка бронетехніка і артилерія.

«Снаряди з цієї техніки і артилерії також сипляться на Ваші голови, звичайно ж бойовики звинувачують в цьому українських військових», — сказав полковник, звертаючись до жителів Донбасу.

«Ми спостерігаємо, як козачків так званого «Великого війська Донського» поступово заганяють у «стійло» 1 і 2 АК «ДНР» і «ЛНР». Служіть, козачки, інтересам російських генералів і забудьте про свою мрію про вільну козацьку республіку від Дону до Волгограда... Це відноситься і до двохсот «козаків», які 25-26 березня прибули в Горлівку, тільки зі стрілецькою зброєю. Ваша козача доля російських кураторів на українському Донбасі хвилює не більше, ніж доля 600 російських найманців бурятської зовнішності, які 26 березня прибутку в залізничному ешелоні на станції Іловайськ», — підкреслив Федічев.

Він також зазначив, що найманці не воюють за ідею — їх цікавить лише особисте збагачення.

«25 березня зафіксований факт мародерства чеченцями-кадировцями (не представниками волелюбного чеченського народу), які намагалися вивести на брухт устаткування нафтобази в Краснодонському районі», — додав полковник.



пропозиції партнерів
Новини