Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Звільнили начальника ДАІ України

  • 784

Про це заявив глава МВС Арсен Аваков у ході позачергового засідання уряду 4 квітня, говорячи про зміни у діяльності МРЕО та МВС.

«Генерал Сіренко подав мені відповідний рапорт, сьогодні я ухвалив рішення його задовольнити та звільнити його з посади начальника ДАІ, розуміючи, що він несе повну відповідальність за те, що відбувається у системі, у т.ч. за ту ситуацію, яка склалася у ДАІ міста (Києва)», — заявив Аваков.

Як повідомляє Українська правда, виконувати обов’язки начальника ДАІ України буде полковник Олександр Єршов.

При цьому Аваков нагадав, що органи внутрішньої безпеки МВС провели у системі столичного ДАІ, у т.ч. — у частині діяльності МРЕО комплексну перевірку.

«У нас практично керівництво міського ДАІ або заарештоване, або «у бігах», або перебуває під слідством, у нас є дуже серйозне, далекоглядна справа з цього приводу... Ми усі знали, що у МРЕО і в ДАІ не усе в порядку... Настав час для чесної розмови. Система «прогнила». Це одна з причин, чому ми говоримо, що такого ДАІ, як було, вже не буде. У нас буде новий патруль», — зазначив Аваков.

Також він додав, що це «одна з причин, чому ми говоримо, що МРЕО не буде».

«Керівники цієї структури, звісно, несуть відповідальність за це. Несе відповідальність і глава ДАІ», — підсумував Аваков.

Анатолій Сіренко очолив ДАІ України у лютому 2014 року.



пропозиції партнерів
Новини