Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Сенцов: Мені погрожують 20 роками тюрми

  • 515

За словами ув'язненого українського режисера, йому погрожують «важким і дуже цікавим життям у таборі», якщо він взагалі туди потрапить.

Про це Олег Сенцов заявив на засіданні Лефортовського райсуду Москви, який розглядає клопотання слідчого ФСБ про продовження режисерові терміну арешту до 11 травня, пише УНІАН.

«Я впевнений, що 10 квітня мені представлять дуже гарну, акуратну справу, де буде заявлено 20 років, однозначно. Цей строк мені названо ще в перший день мого офіційного затримання. Це вирішене питання, і про це постійно говориться мені і моєму адвокату», — сказав Сенцов.

Проте він заявив, що такий довгий термін ув’язнення йому не страшний.

«Я не боюся цих погроз, і цей строк — 20 років — мені не страшний. Я знаю, що епоха правління кривавого карлика у вашій країні закінчиться раніше», — заявив Сенцов.

Читайте також: Держміграційна служба України підтвердила громадянство Сенцова

За його словами, вже 11 місяців його тримають під вартою, і слідство не змогло надати жодних доказів його участі в організації терактів.

При цьому Сенцов переконаний, що його справа буде «зшита великими білими стібками».

У свою чергу адвокат Сенцова Володимир Самохін наголосив, що не згоден з клопотанням слідства. Він наголосив, що в цій справі немає ані факту злочину, ані потерпілих, ані заявників.



пропозиції партнерів
Новини