Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Польща дасть Україні 100 мільйонів євро

  • 490

Половину польського кредиту використають на будівництво пунктів пропуску на кордонах, ще половину - на на модернізацію теплових електростанцій.

Про це сьогодні заявив Петро Порошенко на брифінгу після зустрічі з президентом Польщі Броніславом Коморовським у Києві, передає InfoResist.

«Хотів би подякувати панові президенту за той кредит, який Польща вирішила надати у розмірі 100 млн євро. 50 млн планується використовувати для будівництва пунктів пропуску на прикордонних переходах, у тому числі і створення спільних пунктів пропуску для того, щоб ми економили час робили серйозні і потужні антикорупційні кроки, щоб на одному пункті здійснювали перевірку і українські, і польські прикордонники», - сказав Порошенко

Друга половина цього кредиту, за обопільною домовленістю, буде використовуватися на модернізацію теплових електростанцій, пунктів генерації.

«Ми домовилися, що вже підготовлено кілька блоків державних компаній по генерації електроенергії, які можуть бути переобладнані з антрациту... на вугілля газової групи», - додав глава української держави.

Нагадаємо, сьогодні президент Польщі Броніслав Коморовський відвідав Київ з робочим візитом.



пропозиції партнерів
Новини