Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Український паспорт - 37-й за впливовістю у світі

  • 599

З паспортом України можна безперешкодно потрапити до 96 країн. А найвпливовішими визнали британський і американський, які відкривають двері 147 країн світу.

Про це йдеться у дослідженні фінансової компанії Arton Capital, що спеціалізується на наданні послуг багатим людям в отриманні кількох громадянств, передає УНІАН.

«Дослідження показує, який паспорт дозволяє його власника досягти найбільш глобальної мобільності на основі того, скільки країн світу вони можуть відвідати без візи», - йдеться в матеріалі американського видання CNN Money.

Згідно з даними Arton Capital, Україна випередила такі країни як Боснія і Герцеговина, Нікарагуа і Албанія. Випереджають за цим показником український паспорт Молдова, Росія та Чорногорія.

Рейтинг топ-паспортів очолили США і Велика Британія - 147 країн. Далі йде Франція, Південна Корея, Німеччина - 145 країн; Швеція, Італія - 144 країни; Данія, Сінгапур, Фінляндія, Японія, Люксембург, Нідерланди - 143 країни; Швейцарія - 142 країни.

В нижній частині списку розташувалися Конго, Ємен, Центрально-Африканська Республіка Косово з 41 країною; Екваторіальна Гвінея, Бутан, Коморські Острови, Бурунді - 40 країн, Сомалі, Еритрея - 39 країн; Афганістан, Джібуті, Ірак, Ефіопія, Непал - 38 країн; Південний Судан, Соломонові Острови, Палестина, Сан-Томе і Прінсіпі, М'янма - 28 країн.



пропозиції партнерів
Новини