Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Заступник Авакова подав у відставку

  • 541

Сергій Чеботар вимагає справедливого розслідування задля очищення свого імені.

На сайті МВС з'явилась заява Чеботаря.

«У зв’язку із систематичним цькуванням у вигляді замовних публікацій наклепницького характеру в засобах масової інформації; у зв’язку з розповсюдженням неправдивої інформації, яка паплюжить не тільки моє ім’я, але й Міністерство внутрішніх справ; у зв’язку з тиском на мою сім’ю у вигляді переслідувань, залякувань, погроз та незаконного стеження за мною і моєю сім’єю, включаючи доньку і навіть чотирирічну внучку, я прийняв рішення подати у відставку», — заявив Сергій Чеботар.

Він спростовує усі закиди ЗМІ на його адресу, пов’язані із корупцією чи зловживанням службовим становищем. Для того, щоб довести свою невинність, Чоботар закликає прокуратуру провести розслідування його діяльності.

«Я наполягаю, щоб, не враховуючи мою відставку, органи прокуратури провели ретельне професійне розслідування всіх епізодів корупції, зловживань службовим становищем, перевищень повноважень та інших правопорушень, які були пред’явлені мені в засобах масової інформації», — заявив заступник глави МВС.

«Я сподіваюся, що результати розслідування будуть оприлюднені і моє ім’я буде очищено від сфабрикованих звинувачень, а імена замовників і виконавців цього цькування стануть надбанням громадськості», — сказав Чеботар.



пропозиції партнерів
Новини