Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

57-річний чеченець таки одружився на 17-літній дівчині

  • 816

У Грозному відбулося весілля керівника Ножай-Юртівського управління міліції Нужуда Гучігова з 17-річною Луїзою Гойлабієвою, навколо якого виник чималий скандал.

Телеканал LifeNews показав, як наречений і наречена ставлять свої підписи в документах, після чого працівниця РАГСу демонструє журналістам печатки в паспортах молодят.

Лідер Чечні Рамзан Кадиров вже привітав наречених в Instagram. За його словами, скандал навколо цієї події замовлений «якимись панами лібералами».

Проблеми у великій різниці у віці Кадиров теж не бачить, заявляючи, що і дівчина, і її батьки погодилися на одруження, пише Slon.ru.

Нагадаємо, що інформація про заплановане весілля поліцейського і дівчини з’явилася в російській «Новій газеті» у квітні. При цьому повідомлялося, що у Гучігова вже є одна дружина.

Журналісти стверджували, що дівчина не хоче одружуватися, проте батьки погодилися видати її заміж після погроз з боку Гучігова.

Влада Чечні цю інформацію спростувала. У той же час офіційних коментарів з приводу нинішнього сімейного стану Гучігова не було.



пропозиції партнерів
Новини