Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Українська студія GSC Game World анонсувала «Козаки 3»

  • 3763

Гейм-студія GSC Game World, відома на весь світ легендарним STALKER, анонсувала нову гру в жанрі історичної ріалтайм-стратегії Cossacs 3.

Про це повідомляє AIN.

Вчора в мережу потрапили перші скріншоти нової гри, а сьогодні вночі відбудеться світовий анонс третьої частини «Козаків».

Студію розробки очолив Євген Григорович, молодший брат засновника студії Сергія Григоровича, який свого часу працював над створенням других «Козаків».

За його словами, думки про повернення в гейміндустрію у команди витали давно.

«Сама компанія не закривалася, закривалася тільки студія розробки. Півтора роки тому зібралася відмінна команда, якраз підходяща для розробки «Козаків», все з досвідом роботи зі стратегіями. Частина команди — стара гвардія GSC», — повідомив Єлтишев

«Козаки» були вибрані не випадково — це перший проект компанії, який приніс студії світову популярність, і завдяки якому були розроблені наступні гри.

«Для нас це не просто гра, це частина нашої історії, частина нашого життя. Повернутися в ігрову індустрію з продовженням першої гри приємно і символічно. Плюс до всього, ми просто самі обожнюємо цю гру. Працюємо з величезним натхненням і задоволенням. Горимо на роботі», — поділився Валентин

Нові «Козаки» будуть створені в дусі оригіналу, який GSC Game World випустила в далекому 2001 році (всього до закриття студії відбулося п’ять релізів гри).

«По ігровій механіці це буде копія на 98%. Навіть зовні ми намагаємося робити гру схожою. Вона однозначно сподобається шанувальникам серії, а сучасна графіка дозволить і новим гравцям насолодитися класичним RTS-геймплеєм», — запевняє Єлтишев

Cossacks 3 готується до випуску на PC, Mac і Linux, і повинна надійти на ринок вже в 2015 році. Спочатку в ній буде 12 ігрових націй, у тому числі Франція, Англія, Росія, Прусія, Австрія і, звичайно ж, України. Кожна буде традиційно мати своїх унікальних юнітів і будови. У перспективі команда планує розширити кількість націй до 20, а кількість унікальних юнітів — до 8000.



пропозиції партнерів
Новини