Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

ВКонтакте кардинально зміниться

  • 723

Одна із найбільших соцмереж Східної Європи готується до зміни дизайну сайту, мобільних додатків для iOS і Android, а також запуску абсолютно нового фотододатку.

Головний дизайнер соцмережі Павло Шумаков вже представив новий дизайн, пише sostav.ru.

Проте творці соцмережі вирішили зберегти інтригу з приводу нового дизайну сайту і наклали розмиття на викладений у мережу скріншот.

З нього видно, що сайт розбитий на так звані «острови» — кожен запис або будь-який інший блок візуально розділені один від одного. Ширина сайту і його шрифт будуть збільшені, йдеться в описі до проекту.

Додаток для Android отримав Material Design, візуально більш виграшний в порівнянні з попереднім варіантом. Додаток для iOS вже отримав оновлений дизайн з впровадженим відеокаталогом.

Читайте також: Українці найбільше заходять на Google і ВКонтакте

Також у соцмережі буде новий фотододаток, який в даний момент розробляється разом з професійними фотографами. Планується, що цей додаток стане в одну лінійку з таким фотогігатом як Instagram.

У ньому користувач зможе створювати свої фільтри і обмінюватися ними з друзями. Додаток буде повністю синхронізований із «ВКонтакте».



пропозиції партнерів
Новини