Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Visa хоче відмовитись від спонсорства ФІФА

  • 362

А все через корупційний скандал, до якого причетні члени виконкому ФІФА.

У компанії VISA сподіваються, що міжнародна футбольна організація почне невідкладні заходи по зняттю підозр у корупції. В іншому випадку компанія обіцяє переглянути спонсорський контракт з ФІФА, йдеться в заяві на одному з офіційних сайтів VISA, пише ЛігаБізнесІнформ.

«Як спонсор, ми очікуємо від ФІФА негайних і невідкладних кроків по вирішенню проблем в організації» — зазначено в заяві VISA.

Крім цього, в компанії уточнили, що апарат ФІФА зобов’язаний провести реформи для того, щоб підвищити «етичний рівень» в організації і відновити репутацію футболу в очах фанатів.

«VISA стала спонсором ФІФА, тому що чемпіонат світу з футболу є одним з небагатьох по-справжньому глобальних спортивних заходів, які об’єднують людей усього світу навколо любові до футболу. У тому випадку, якщо ФІФА провалить спробу вжити необхідних заходів і провести реформи, компанія залишає за собою право переглянути спонсорські відносини», — йдеться в заяві компанії.

Нагадаємо, 27 травня за запитом ФБР США в Цюріху були затримані відразу декілька високопоставлених футбольних чиновників. Всього у справі про корупційні злочини проходять 14 осіб, у тому числі два віце-президента ФІФА.



пропозиції партнерів
Новини