Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

СБУ затримала двох росіянок на «перевалочній базі» ІД у Дніпропетровську

  • 563

Співробітники Служби безпеки України виявили у Дніпропетровську новий «перевалочний пункт» для тимчасового перебування членів терористичної організації «Ісламська держава».

У прес-центрі СБУ повідомили, що в орендованій квартирі правоохоронці затримали двох громадянок РФ. Співробітники спецслужби з’ясували, що жінки були видворені з території Туреччини та Єгипту за підозрою в причетності до терористичної діяльності. Пише УНІАН.

В Україну ісламісти нелегально прибули з Росії. Затримані планували виготовити підроблені документи для поїздки в Сирію транзитом через Туреччину, йдеться в повідомленні.

Одна з ісламісток для підтвердження своєї особи надала підроблений паспорт, виданий на ім’я громадянки Узбекистану, з фальшивими штампами про перетин державного кордону України. При собі жінки зберігали рукописні тексти, які пропагують міжрелігійну ворожнечу і розпалюють ненависть до представників інших конфесій.

Відносно громадянки РФ, яка надала підроблені документи, відкрито кримінальне провадження за ст. 358 Кримінального кодексу України. Її співвітчизницю примусово повернуть в країну постійного проживання або третю країну із забороною в’їзду в Україну на три роки.



пропозиції партнерів
Новини