Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Нічного стрілка з харківського АТБ вже затримали

  • 701

Військовий патруль затримав у Харкові чоловіка, який минулої ночі застрелив людину у супермаркеті АТБ. Ним виявився 30-річний військовослужбовець із Запоріжжя.

Про це інформує прес-служба МВС.

«За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Усі матеріали кримінального провадження будуть передані до військової прокуратури Харківської області», — йдеться в повідомленні

Як уточнив у Facebook народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко, затриманий за посадою — водій: «Вбивство скоїв на грунті особистих неприязних стосунків, що виникли в результаті спільного розпивання спиртних напоїв із загиблим».

Геращенко додав, що затримали правопорушника «в тому числі завдяки допомозі соціальних мереж, через які знайшли свідків убивства і свідків, які бачили, як і яким чином злочинець сховався».

Нагадаємо, 30 липня близько опівночі невідомий в приміщенні одного з супермаркетів Харкова завдав смертельного поранення зі зброї чоловіку та зник у з місця події. Жертвою нападника став 34-річний уродженець Сумської області.



пропозиції партнерів
Новини