Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

«Сбербанк Росії» переїжджає із центру Львова

  • 700

«Сбербанк Росії» переїжджає із приміщення на вул. Валовій, 4, де тиждень тому невідомі закинули у вітрину «коктейль Молотова».

Відділення № 2, яке було на вул. Валовій об’єднається із відділенням № 5, що на проспекті Чорновола 2-6. Цю інформацію підтвердили ZAXID.NET у прес-службі фінустанови.

«Робота Львівського відділення № 2 на вул. Валовій, 4, призупинена для ремонту приміщення. Після його завершення відбудеться планова передислокація цього відділення», — розповіла працівниця прес-служби Олена Курбашнова.

За її словами, переїзд не пов’язаний із випадком, який трапився 27 липня, коли невідомі розбили вітрину та закинули в приміщення пляшку із запалювальною сумішшю. Укрупнення відділень було заплановано на початок серпня ще задовго до цього інциденту.

Зараз із приміщення, де був банк, зняли вивівску та наклейки із логотипами з вітрин, а на дверях приклеїли оголошення, у якому клієнтів просять звертатися в інше відділення на вулиці Чорновола.

Додамо, що випадки нападу на відділення «Сбербанку Росії» на вул. Валовій, 4 упродовж двох останніх років траплялися неодноразово. Наприкінці грудня минулого року невідомі розбили вітрини. Тиждень тому, 27 липня, — закинули «коктейль Молотова», в результаті чого згорів робочий стіл та комп’ютер.



пропозиції партнерів
Новини