Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

На поверхні Марса знайшли краба (Фото)

  • 1790

На одній із останніх фото. опублікованих NASA, на поверхні «червоної планети» побачили гігантського краба.

Як повідомляє ВістіPro, дослідники розгледіли на фото гігантського краба, який ніби сховався в скелях. Цей знімок марсіанської поверхні в сильному збільшенні опублікував ряд провідних американських ЗМІ.

Агентству NASA довелося навіть відповідати уфологам офіційно.

«Дивний силует, в якому багато могли побачити гігантського краба, — не що інше, як гірська порода з високим вмістом мінералу, схожого за складом з земним кварцом», — заявили в космічному агентстві.

Відповідь не задовільнила уфологів і вони вимагають, щоб фахівці NASA розгорнули марсохід Curiosity і відправили його до того місця, де була зроблена таємнича фотографія. На їхню думку, на знімку чітко видно незвичайне утворення, схоже на десятипалого краба або, при наявності фантазії, автомобільну запчастину.

Експерт проекту з пошуку позаземних цивілізацій SETI Сет Шостак заявив, що подібні фотографії з «тваринами» на Марсі він отримує як мінімум раз в тиждень. На думку фахівця, в даному випадку мова йде про парейдолію — зорову ілюзію, при якій очі людини видають бажане за дійсне. Незвичайні речі на Марсі люди бачать вже 40 років — з часу першого спрямованого до Червоної планеті апарату.

Читайте також: Вчений із США вирахував реальну ціну Землі



пропозиції партнерів
Новини