Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Японець створив транспорт розміром з планшет (Відео)

  • 1572

Японський інженер Кунаіко Сайто розробив персональний транспортер розміром з планшет. За словами творця, це перша в світі «машина в сумці».

Як повідомляє Reuters, зовні транспортер WalkCar злегка нагадує скейтборд. Пристрій працює на літієвій батареї і важить від двох до трьох кілограмів в залежності від модифікації. Алюмінієва основа транспортера витримує вагу до 120 кг.

Поки максимальна швидкість гаджета складає 10 км/ч. Після трьох годин зарядки транспортер може здолати відстань до 12 км. Працює транспортер автоматично: починає рух, як тільки власник встає на нього, і зупиняється, коли людина слізла. Керувати WalkCar власник зможе, нахиляючись в ту або іншу сторону. За словами розробника, його гаджет складе гідну конкуренцію аналогічним, але більш громіздким винаходам — Segway і toyota’s Winglet.

Кошти на створення WalkCar інженер зібрав на краудфандинговій платформі Kickstarter. Попереднє замовлення на пристрій стартує восени поточного року, доставка очікується до весни 2016-го. Вартість транспортера складе близько $800.



пропозиції партнерів
Новини