Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

FKA twigs випустила міні-фільм про «свою жіночу енергію»

  • 636

FKA twigs несподівано представила новий EP «M3LL155X», що складається з п’яти пісень.

Візуальна частина роботи для виконавиці важлива не менше, ніж музика — а тому вихід EP супроводжує зняте самою співачкою 16-хвилинне відео, яке логічніше було б назвати міні-фільмом, передає Wonderzine. У ролику звучать пісні «Figure 8», «i’m Your Doll», «In Time» і «Glass & Patron» крім них у EP також увійшла пісня «Mothercreep».

Ролик розділений на чотири смислові частини, які плавно перетікають одна в іншу; в офіційному прес-релізі він описується як «агресивна заява, осмислююча процес вагітності болем і народження творчості та звільнення». На початку відео можна побачити ікону стилю, музу і дружину Ріка Оуенса Мішель Ламі. Сама FKA twigs в одній з частин відео, мабуть постає в образі гумової ляльки; потім ми бачимо її вагітною і породіллі потоки фарби, які, по всій видимості, символізують творчий процес.

FKA twigs оголосила назву проекту ще в червні, описавши «M3LL155X» (або «Melissa») як відображення її «особистої жіночої енергії», додавши, що це не її альтер его, а спосіб відокремити її від себе.



пропозиції партнерів
Новини