Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Садового викликали на допит

  • 740

Раніше мер Львова заявив, що депутатів фракції «Самопомочі» намагаються підкупити для голосування за конституційні зміни.

Генпрокуратура розпочала досудове розслідування та викликала на допит мера Львова та лідера «Об’єднання «Самопоміч» Андрія Садового через його заяви про підкуп депутатів за підтримку 31 серпня голосування за зміни до Конституції в частині децентралізації. Про це повідомляє Тиждень з посиланням на прес-службу ГПУ.

«На офіційному порталі Верховної Ради України 29.08.2015 опубліковано заяву Голови Верховної Ради Гройсмана В.Б. щодо інформації про намагання здійснення підкупу народних депутатів України від фракції «Самопоміч» напередодні голосування щодо конституційних змін. Аналогічну інформацію з посиланням на міського голову Львова Садового А.І. поширено низкою Інтернет- видань», — йдеться у повідомленні.

За інформацією з прес-служби, управлінням прокуратури з розслідування корупційних злочинів, скоєних службовими особами, які займають особливо відповідальне становище, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування кримінального провадження за фактом пропозиції невстановленими особами надання неправомірної вигоди народним депутатам України фракції «Самопоміч» за підтримання ними 31 серпня 2015 року на позачерговому засіданні Верховної Ради в першому читанні проекту закону «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації)».



пропозиції партнерів
Новини