Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Євро минуло, а що залишилось?

  • 1653

Цими днями минає рік з часу проведення в Україні та Польщі чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Згадаємо та проаналізуємо найголовніші події.

Побудовані в Україні аеропорти стоять майже порожні. Захищаючи інтереси авіаперевізників, які належать українським олігархам, влада не дозволяє входити на ринок іноземним авіакомпаніям.

Побудований перед Євро-2012 новий термінал, може приймати 25 мільйонів пасажирів на рік. Та ці можливості використовуються лише на третину: а новий термінал «Д» фактично стоїть порожній.

Аналогічна ситуація і у Львові, де аеропорт, який може обслуговувати до семи мільйонів пасажирів, приймає лише 600 тисяч.

«Чи вартувала шкурка начинки?», - так коротко оцінила проведення Євро міністр спорту і туризму Польщі Катажина Собєрайська. «2012 рік став рекордним, якщо говорити про кількість іноземних туристів, це практично 15 мільйонів людей», - наголошує вона.

«Завдяки Чемпіонатові Європи в Польщі побудовані великі та гарні стадіони. Проблема в тому, що вони приносять великі збитки - десятки мільйонів злотих щорічно», - каже віце-прем’єр і міністр економіки Януш Пехоцінський.

Продовження теми буде слухайте на радіо та читайте на сайті.



пропозиції партнерів
Новини