Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

В Австралії провели фестиваль скульптур із побутових відходів

  • 623

В австралійському Квінсленді влаштували фестиваль скульптур із побутових відходів.

Про це повідомляють podrobnosti.ua.

На міському пляжі Куррумбін митці з Нової Зеландії, Німеччини, Великобританії та різних куточків Австралії перетворили звичайний непотріб — дроти, нитки, залишки пластику, шматки заліза, дерева та скла — на справжні витвори мистецтва.

Як зазначає засновниця фестивалю пляжних скульптур Наталя Едвардс, у вересні, коли в Австралії настає весна і узбережжя оживає, незвичайні витвори мистецтва стають дуже доречними. Цього року з 11 по 20 вересня на розсуд публіки свої роботи представили 60 художників, а дивовижні скульптури зайняли цілий кілометр пляжу.

Головний приз — 15 тисяч доларів — дістався австралійській майстрині Інгрід Морлі за роботу із волокна, дерева та сталі із філософською назвою «Втрачене і знайдене».

Дивовижними скульптурами — гігантським драконом, чорним рисаком, реліквіями втраченої Атлантиди — можна завдяки підсвічуванню милуватися навіть уночі. Поруч з експозицією відвідувачі займаються йогою, слухають музику і навіть медитують.

Фестиваль скульптур із побутових відходів, який проводиться у Квінсленді 13 років поспіль, вже став справжнім святом образотворчого мистецтва.



пропозиції партнерів
Новини