Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Samsung представила величезний планшет

  • 745

Велетенський планшет компанії Samsung отримав назву Galaxy View. Він, як відзначають південнокорейці, був створений спеціально для роботи з відеоматеріалами та іншим мультимедійним контентом.

Працює гаджет на операційній системі Android 5.1 Lollipop, пише Nacked Science.

Діагональ дисплея планшета дорівнює 18,4 дюйма, а його роздільна здатність – 1920×1080 пікселів. «Начинку» Galaxy View складає восьмиядерний процесор з тактовою частотою 1,6 гігагерца, 2 гігабайти оперативної пам'яті і 32 або 64 гігабайти внутрішньої. Розширити пам'ять можна за допомогою карт microSD. Девайс має адаптери бездротового зв'язку Bluetooth і Wi-Fi, а також модуль LTE. Повідомляється, що повного заряду батареї повинно вистачити на 8 годин безперервного перегляду відеоконтенту.

Розміри пристрою, як і його екран, значні – 275,8×451,8×11,9 мм, вага – 2,65 кг. У зв'язку з цим видання The Verge прозвало Galaxy View «портативним телевізором». До речі, для зручності перегляду фільмів або роликів планшет оснащений спеціальною підставкою, що дозволяє розташувати його на столі. Також девайс може похвалитися якісними стереофонічними динаміки потужністю 8 Вт.




пропозиції партнерів
Новини