Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

8 мотиваційних роликів з України, які підкорили YouTube

  • 8460

У вас опустилися руки і життя здається сірим та нецікавим?) Ми зібрали найпотужніші мотиваційні ролики від наших співвітчизників!

Автор першого відео, яке, до речі, зібрало більш ніж 3,5 млн переглядів на YouTube, 17-річний хлопець з Івано-Франківщини. Для цього проекту було використано 24 км нитки, 13000 цвяхів і 200 годин робочого часу.

Якщо вам набридли монотонні і нудні поїздки у метро — цей ролик точно для вас. 18-річний киянин Паша Бумчик підкорив мережу, показавши світові, як він катається у київському метрополітені.

Наступне відео не потребує представлення. Коли опиняєшся в скрутному становищі, і все йде проти тебе, ніколи не здавайся. Разом ми можемо змінити все. До речі, зовсім скоро, 21 листопада, в Україні відзначатимуть День гідності та свободи — річницю Майдану.

Автори цього ролику надихають глядачів до здорового й спортивного способу життя. «Ми хотіли показати, що тренуватися можна в будь-якому місці, не важливо де...» п.с. тепер відмазка «далеко до спортзалу» не спрацює :)

Наступну нашу героїню знає майже кожен українець. Ксенія Сімонова, переможниця шоу «Україна має талант», малює казкові картини на піску. Як результат: 38 млн переглядів від поціновувачів прекрасного.

Стріт воркаут мотивація — це те, що найчастіше шукають в Інтернеті, аби підзарядитися бадьорістю та натхненням для вдосконалення свого тіла. Місце зустрічі: Київ, знаменитий «Гідропарк», де збираються спортсмени та любителі активного способу життя.

Коли захочеться позаздрити спорстменам, які досягли великих успіхів, згадайте про Оксану Мастерс. Родом з Хмельниччини ця неймовірно сильна духом дівчина досягла значних успіхів у великому спорті. Її не зупинило ніщо. Зрештою, дивіться самі.

Ну і наостанок всіма улюблений екстримал Мустанг. Кожен ролик цього відчайдуха сповнений страхом, непідробними емоціями та шаленим адреналіном. Дух перехоплює!

Сподіваємося, ви отримали насолоду від нашого топ-8 та трішечки більше мотивації, яка спонукатиме вас до дії. Адже саме мотивація є найголовнішим елементом до досягнення успіху. Якщо ви навчитеся мотивувати себе кожен день, то успіх будете відчувати в будь-якій справі. Нагадаємо, раніше ми зібрали для вас підбірку українських мультфільмів, які, якщо придивитися уважно, не такі вже й дитячі.



пропозиції партнерів
Новини