Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Петро Порошенко зустрівся з президентом Ізраїлю

  • 350

Президент України Петро Порошенко сподівається, що кількість ізраїльських інвестицій в українську економіку значно зросте.

Про це він заявив під час зустрічі з президентом Держави Ізраїль Реувеном Рівліном, повідомляє прес-служба українського президента.

«Глава Української держави висловив сподівання, що кількість ізраїльських інвестицій в українську економіку значно зросте і запевнив президента Ізраїлю в готовності України допомогти ізраїльським компаніям, які хочуть вийти на ринок нашої країни», — йдеться у повідомленні

Говорячи про трансформацію України, Порошенко зазначив, що ми маємо гарний стимул для боротьби з корупцією на прикладі Ізраїлю:

«Ми проводимо реформи, але найголовніше — ми боремося з корупцією, яка руйнує наш успіх зсередини. І ми не будемо здаватися. Ваші знання і досвід необхідні»

Президенти двох держав підтвердили спільну зацікавленість у розвитку двостороннього співробітництва у торговельно-економічній, науково-технічній, туристичній та гуманітарній сферах.

Порошенко окремо подякував президенту Ізраїлю за надання фінансової та медичної допомоги громадянам України, які постраждали під час Революції Гідності та бойових дій у зоні АТО.

Він також поінформував Рівліна про загрозливий розвиток ситуації на Донбасі. Співрозмовники підтвердили необхідність повного виконання Мінських домовленостей і виступили за негайну деокупацію Криму та відновлення українського суверенітету на півострові.

У свою чергу президент Ізраїлю відзначив широкі зв’язки між державами у різних галузях. «Ми з Вами обговоримо, як нам працювати разом, щоб побудувати краще майбутнє для наших народів», — додав він.

Сторони також відзначили важливість здійснення політичних контактів між державами на найвищому рівні та висловились за збереження динаміки двосторонніх візитів у майбутньому. Так, Порошенко запросив Рівліна здійснити візит до України у 2016 році.



пропозиції партнерів
Новини